Επικοινωνήστε Μαζί Μας

4 + 11 =

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Προσφέρουμε επίσης επιλογές πληρωμής μέσω PayPal και Apple Pay.

2. Πραγματοποιείτε αποστολές εξωτερικού;

Ναι, προσφέρουμε αποστολές σε όλες τον κόσμο. Ελέγξτε τη σελίδα πληροφοριών αποστολής ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών για περισσότερες λεπτομέρειες.

3. Από ποια περιοχή πραγματοποείτε τις αποστολές σας;

Αποστέλλουμε από το Κέντρο Logistics μας στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Κυκλάδες, Ελλάδα.

4. Ποια είναι η πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής σας;

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να την επιστρέψετε εντός 14 ημερών. Ανατρέξτε στη σελίδα πολιτικής επιστροφής για πλήρεις πληροφορίες. Θυμηθείτε, για λόγους υγιεινής αποκλείονται τα σκουλαρίκια από τις επιστροφές.

5. Οι επιστροφές είναι δωρεάν;

Οι επιστροφές είναι δωρεάν μόνο για την Ελλάδα. Ελέγξτε την πολιτική μας για τις επιστροφές ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών για περισσότερες λεπτομέρειες.

6. Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω την επιστροφή μου;

Για τις επιστροφές αποστείλλετε το αίτημα σας στο contactus@christogaleos.com καθώς και τον λόγο υπαναχώρησης ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών για περισσότερες λεπτομέρειες.

7. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας σύνδεση στο Ο λογαριασμός μου ή ανατρέχοντας στο email αποστολής της παραγγελίας σας. Οι λεπτομέρειες παρακολούθησης είναι διαθέσιμες από τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς έως την υπογραφή παραλαής της στον τελικό προορισμό της.

8. Μπορώ να κάνω αλλαγές ή να ακυρώσω την παραγγελία μου μετά την τοποθέτησή της;

Μόλις τοποθετηθεί μια παραγγελία, τυχόν αλλαγές πρέπει να ζητηθούν το συντομότερο δυνατό, επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας εάν η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε την παραγγελία σας. Δείτε την πολιτική μας για τις επιστροφές για περισσότερες λεπτομέρειες.

9. Πώς πρέπει να φροντίζω τα κοσμήματά μου;

Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό φροντίδας κοσμημάτων μας για χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας όμορφα.

10. Πώς μπορώ να προσδιορίσω το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου;

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό μας οδηγό μεγέθους δαχτυλιδιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο για να μετρήσετε το δάχτυλό σας επαγγελματικά. Μπορούμε πάντα να στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα μετρητή, κατόπιν αιτήματός σας, με οποιαδήποτε παραγγελία.

Το καλάθι σας0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0